назад
1of15000_accent_1200 x 515

В Медицински комплекс „Д-р Щерев“  вярваме, че пътят към радостта е изпълнен с безброй емоции и предизвикателства, но най-важното, на което дължим успеха си, е взаимната подкрепа. Тя е свидетелство за непоколебимата вяра, че щастието не е просто дестинация, а пътешествие, което изминаваме със смелост и решителност.

 

По повод юбилея ни, тази година стартираме важна инициатива - „1 от 15 000 истории на радостта“. В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се гордеем с над 15 000 успешно заченали чрез инвитро жени, а тук разказваме техните истинските истории, с които искаме да вдъхнем сили, вяра и надежда на тези, за които този път предстои.

1of15000_accent_840x500

Ако желаеш да споделиш своята история, моля, запиши се на линка по-долу (кликни на първия бутон) и нашата прекрасна Били, отговаряща за връзките с пациенти, ще се свърже с теб за повече информация. Ако пък за теб пътят предстои, не се колебай да се свържеш с лъчезарната Ивана, нашия инвитро (IVF) координатор, който ще бъде до теб през цялото време с информация, съвети и подкрепа (за контакти кликни на втория бутон).

 

Благодарим ти, че си с нас по пътя към радостта и не забравяй – независимо на кой етап си, твоята история може да бъде лъч надежда за безброй други хора, които вървят по подобен път!

Сподели своята история Свържи се с инвитро координатор