parvo_poseshtenie_840x500

Първо посещение при нас

При Вашето първо посещение в Медицински комплекс “Д-р Щерев” ще бъдете посрещнати в централно фоайе от нашите служители на Фронт офис (информация) или директно на регистратурата ни.

Първо посещение при нас

Ще получите точна и изчерпателна  информация за предлаганите медицински услуги, за условията и реда за извършване на прегледи, консултации и прием в болницата. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете на нашите служители на Фронт офис (информация). При първото си посещение при нас ще бъдете помолени да попълните информационна карта, с която ще създадем вашето медицинско досие при нас.

В случай, че разполагате с медицинска документация (резултати от проведени прегледи, изследвания, епикризи) имащи връзка с конкретният преглед или консултация за които ни посещавате, моля носете ги с вас.

Препоръчително е да бъдете в болницата 10 минути преди вашия записан час. Уведомете медицинските секретари на регистратурата за вашето присъствие, за да бъдете вписани в информационната ни система и лекарят, за когото имате записан час да получи известие, че сте тук. Както във всяко лечебно заведение и при нас може да има случаи на спешност или такива, които изискват по-дълга консултация и преглед, когато може да се наложи да изчакате известно време, докато бъдете приети в кабинета.

Ако имате нужда от съдействие или допълнителна информация относно вашето първо посещение, свържете се с Контактния ни център на тел.: 02 920 09 01.
Свържете се с нас

Запишете своя час за консултация с репродуктивен специалист на 02 920 0901 или през дигиталните канали на болницата – пишете в онлайн формата ни за записване на час, в нашия канал във Viber или чрез лично съобщение във Facebook страницата ни.

Полезно