akuserstvo840x500

Акушерство (проследяване на бременност) - акценти

Медицински комплекс „Д-р Щерев” предлага проследяване на бременност под формата на утвърдената в практиката женска консултация или абонаментно чрез пакетите „Проследяване на бременност.

При нас ще получите квалифицирана персонална грижа по време на цялата бременност от подготвени акушер-гинеколози, високоспециализирани прегледи (биохимичен скрининг, фетална морфология, фетална ехокардиография) от сертифицирани на европейско ниво специалисти по фетална медицина и всички важни медицински изследвания в рамките на Комплекса.

Новото ни Родилно отделение ще ви предложи болнична среда с привкус на домашния уют, за да се чувствате комфортно, като същевременно сте под наблюдението на едни от най-добрите АГ специалисти в България.

Акушерство (проследяване на бременност)

Проследяване на бременност в Медицински комплекс "Д-р Щерев":

Пълна информация за проследяването на бременността при нас можете да видите от секция "Бременност".

Какво включва пакетното проследяване при нас?

За пълна информация относно пакетите за проследяване – „Разширен“  и „Оптимален“, вижте секция „Абонаментно проследяване”Акушерство - научете повече

Вижте при кои случаи бременната получава най-добрата медицинска грижа ТУК.

Разберете повече за нормалното раждане при нас ТУК, а ако ви предстои оперативно родоразрешение, научете повече ТУК.

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Акушерство - обобщение

За да избегнете пропуска на важно изследване, част от стандартите за съвременна пренатална и фетална грижа, можете да се възползвате от абонаментно проследяване. Така ще получите сигурност и удобство при преференциални финансови условия. В Медицински комплекс „Д-р Щерев” имате възможността да се възползвате от абонаментно проследяване с включени всички важни  видовете изследвания и прегледи.

За да разберете защо повечето пациенти са удивени от условията в нашето Родилно отделение, вижте повече ТУК.