Polzi_840x500

Ползи от пакетно проследяване - акценти

- Предлагаме консултация от опитни специалисти акушер-гинеколози с повишено внимание за ценността на плода.

- Провеждаме задълбочена пренатална диагностика със съвременна ултразвукова апаратура и специализирани прегледи при специалисти по фетална медицина.

- Осигуряваме удобство и улеснение за извършване на всички необходими изследвания “под един покрив”.

#ResourceNotFound: Labels, MainCategories#
 • Пакет „Проследяване на бременност – Оптимален“ I-III триместър
  Пакет „Проследяване на бременност – Оптимален“ I-III триместър

  Пакет „Проследяване на бременност – Оптимален“ I-III триместър

  Научете какво включва пълният пакет за проследяване през бременността в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

  Научете повече

  Научете повече

Какви са ползите от абонаментното проследяване при нас?

Проследявайки бременността си абонаментно, вие получавате сигурност, че няма да пропуснете важно изследване и развитието на вашето бебе ще се следи по европейски стандарт. Бременността ви ще бъде мониторирана от опитен акушер-гинеколог с всички предимства на най-модерната ултразвукова апаратура и специализирани прегледи при специалисти по фетална медицина. За ваше удобство всички изследвания се случват на едно място – в уюта на нашата болница. Екипът ни държи на личното отношение към всеки пациент, съчетано с най-добрите практики в пренаталната и феталната медицина. Освен че спестявате до 15% от цената на включените в пакетите медицински грижи и лабораторни изследвания спрямо стандартния ценоразпис, при закупени два пакета от серията I, II или III триместър или закупен пакет за цялата бременност получавате още:

• Преференциални условия при посещение на училището за бъдещи родители;

• Участие в програма за лоялни пациенти „Кредо Престиж”;

• Отстъпка от цената за раждане в Медицински комплекс “Д-р Щерев”.

 

Видео: Всичко за бременността в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Комбинация между специално внимание, висококвалифицирани медицински грижи и съпътстващи образователни инициативи в Медицински комплекс „Д-р Щерев” помага на бъдещите майки да преминат през своята бременност спокойни за своето здраве и здравето на носеното от тях дете и информирани за това, което им предстои. Така деветте месеца се превръщат от време на повишена отговорност и очакване в период на увереност и радост. Вижте видеото за изключителната пренатална грижа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще научите много за образователните ни инициативи за бременни, който се провеждат от специалисти по здравни грижи.

Бременност