Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Безплатни прегледи за ендометриоза през месец март

    Месец март е не само началото на пролетта, но и месецът, посветен на усилията за повече информираност и качествена медицинска грижа за пациентките с ендометриоза. И през тази година Ендометриоза центъра към Медицински комплекс "Д-р Щерев" се включва в Ендо Март с безплатни прегледи за пациенти със съмнения или диагностицирани с ендометриоза, осигурени от водещите специалисти на клиниката.

  • Лапароскопски курс за напреднали през февруари 2024

    На 21 и 22 февруари екипът по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организира курс по лапароскопски шев за АГ специалист, напреднали в ендоскопската хирургия. Обучението ще се проведе от доц. Надя Магунска, д-р Елица Валериева и д-р Александър Бояджиев.

  • Д-р Наталия Евтимова отново ще извършва прегледи за фетална ехокардиография

    Щастливи сме да съобщим, че д-р Наталия Евтимова, специалист по фетална кардиология, се завръща със график за специализирани прегледи по фетална ехокардиография за всички нуждаещи се бъдещи мами и техните бебчета. В началния период д-р Евтимова ще преглежда в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ всеки четвъртък. Прегледите се извършват след предварително записан час на тел. 02 920 09 01 или на регистратурата на болницата.