Инвитро речник840x500

Репродуктивен речник - акценти

- Инвитро: Метод на изкуствено оплождане на яйцеклетка в лабораторни условия

- „Зад всеки един живот, създаден в тази болница, стои екип. Зад гърба си имаме над 10 000 деца от асистирана репродукция“, д-р Таня Милачич, ръководител на инвитро лаборатория

- „Когато за първи път се запознах с тайнството на асистираната репродукция, осъзнах, че това е нещо много интересно и до днес продължавам да го приемам така. В тази област е и моето призвание, но понякога пътят към желаната цел е много дълъг и труден“, Д-р Даниела Савова, акушер-гинеколог в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, управител на МЦ "Репродуктивно здраве"

Репродуктивен речник

Запознайте се със значението на основните термини и понятия в областта на репродуктивната медицина и асистираните репродуктивни технологии:

Title Description

Свържете се с нас

Запишете своя час за консултация с репродуктивен специалист на 02 920 0901 или през дигиталните канали на болницата – пишете в онлайн формата ни за записване на час, в нашия канал във Viber или чрез лично съобщение във Facebook страницата ни.

Видео: Нашите репродуктивните специалисти

Те застават до вас по нелекия път към мечтаното бебе. Те се борят неуморно за създаването на новия живот. Те носят радост за вас, доверилите ни се пациенти. Те са нашите акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти. Гледайте нашия специален видеоклип, подготвен с признателност за всеотдайния им труд и благородното призвание да помагат на доверилите им се двойки да изпитат най-голямото семейно щастие – звънкия смях на бебе у дома!

Видео: Как протича една инвитро/ICSI процедура

Гледайте нашето анимирано видео, в което по достъпен и забавен начин представяме накратко какво представлява и през какви етапи преминава една инвитро процедура.

Инвитро