назад

Уважаеми пациенти,

От менюто по-долу може да запишете час за акушер-гинеколог, педиатър, ендокринолог, уролог-андролог или запис на сърдечни тонове на плода.

Ако желаете да запишете час при акушер-гинеколог в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, трябва само да следвате тези стъпки:

Стъпка 1 Изберете нужния кабинет (от полето „Кабинет“ с падащо меню):

Изберете кабинет Репродуктивна медицина и АРТ и гинекологична профилактика, ако проблемите ви са свързани със стерилитет или проблемно забременяване, насочени сте към процедура по асистирана репродукция, имали сте повтарящи се спонтанни аборти, оплаквате се от хормонални проблеми и нарушения в менструалния цикъл. Тук може да се насочите, ако желаете гинекологична онкопрофилактика (онкоцитонамазка)

Изберете кабинет Бременност и раждане и гинекологична профилактика, ако се нуждаете от проследяване на вашата бременност, подготовка за раждане, консултация на проблемна и патологична бременност, или аборт по желание. Тук може да се насочите, ако желаете гинекологична онкопрофилактика (онкоцитонамазка)

НОВО Изберете кабинет Фетална медицинна, ако се нуждаете от преглед с ултразвукова при АГ фетален специалист в някой от трите триместъра на бременността. Моля, имайте предвид следните особености: Ако бременността е двуплодна, молим Ви, обърнете внимание, че е необходимо да си запишете два последователни часа в подходящия период спрямо гестационните седмици, когато се провеждат прегледите по медицински стандарт.Винаги спазвайте препоръката на проследяващия бременността специалист за сроковете за провеждане на изследването. За т.нар. биохимичен скрининг (първи триместър скрининг тест за хромозомни аномалии на плода): Биохимичният скрининг се провежда между 11-та и 13-та гестационна седмица и включва ултразвуково изследване и кръвен тест.Когато записвате час съобразете, че трябва да посетите клиничната ни лаборатория поне 6 часа преди прегледа при лекаря, като препоръчваме това са стане предходния ден преди да посетите лекаря. Не е необходимо записване на час за клиничната лаборатория. Работно време на клиничната лаборатория: понеделник - петък: 8:30 - 17:30, събота и неделя: 8:00 - 12:00 часа. За фетална морфология: Феталната морфология е специализирано ултразвуково изследване, което се провежда между 19-та и 23-та гестационна седмица. За късна фетална морфология с доплерово изследване: Късната фетална морфология се провежда между 34-та и 37-та гестационна седмица.

 

Изберете кабинет Оперативна гинекология и гинекологична профилактика, ако имате друг гинекологичен проблем или оплакване, ако се нуждаете от консултация или провеждане на гинекологична оперативна интервенция, ако трябва да ви бъде насрочен аборт по медицински показания или кюретаж, ако желаете гинекологична онкопрофилактика (онкоцитонамазка). Кабинет Оперативна гинекология е вашият избор за извършване на колпоскопия.

Изберете кабинет Тонове (NST), ако се нуждаете от час за запис на сърдечни тонове на плода.

Изберете кабинет Педиатрия, ако детето ви се нуждае от преглед или консултация с някой от нашите педиатри.

Изберете кабинет Андрология, ако се нуждаете от час при специалист андролог-уролог.

Изберете кабинет Ендокринолог, ако се нуждаете от час при ендокринолог.

Изберете кабинет Инициативи, ако искате да запишете участие в Ден на отворените врати или Училище за бъдещи родители (за Училището е нужно да се запишете за всяка от трите лекции през месеца поотделно) (заб. за Ден на отворени врати и за Училище за бъдещи родители часовете на записване не са реални и не отговарят на часа на начало на инициативата, а са с цел да се резервира определеният лимит от свободни места в залите, в които се провеждат двете инициативи)

НОВО Изберете кабинет Хирургия, ако се нуждаете от специалист по профилактика или терапия на рак на гърдата.

НОВО Ендом. център: Диагностика и оп. гинекология или кабинет Ендом.център: Репродуктивно здраве, ако се нуждаете от диагностика, терапия или поддържащо лечение, свързано с ендометриоза. (заб. В началния период от функциониране на Ендометриоза центъра ни независимо от какъв тип диагностика, терапия или поддържащо лечение имате необходимост, препоръчваме първата консултация да бъде с доц. Надя Магунска или с някой от нашите АГ репродуктивни специалисти - проф. Таня Тимева, доц. Мария Юнакова, доц. Петя Андреева, д-р Даниела Савова или д-р Гинка Ганева, които ще ви насочат при нужда в последствие към най-подходящия специалист от мултидисциплинарния екип на нашия Ендометриоза център.)

НОВО Изберете кабинет  Ендом. център: Хранителен режим, ако се нуждаете от специалист нутриционист, с който да консултирате най-подходящия хранителен и здравословен режим за Вас.

Стъпка 2 Изберете Доктор (от полето „Доктор“ с падащо меню)

Стъпка 3 Изберете дата и час, отговарящи на вашите потребности (заб. за Ден на отворени врати и за Училище за бъдещи родители часовете на записване не са реални и не отговарят на часа на начало на инициативата, а са с цел да се резервира определеният лимит от свободни места в залите, в които се провеждат двете инициативи)

Стъпка 4 Въведете вашите данни,
като имате предвид, че всички полета, маркирани със звезда (*) са задължителни. Можете да попълните полето „Бележка“, ако желаете да придружите записа на часа си с допълнително уточнение.

Ако желаете да запишете час за друг специалист или изследване, моля, позвънете на нашия Контактен център на 02 920 0901!

Записване на час

  1. *Всички полета маркирани със звезда са задължителни

presentation_large

Когато следваш сърцето си

Заставаме до вас по пътя към най-голямата радост - звънкия смях на бебе у дома!

При нас ще получите специализирани съвети, персонална подкрепа, безупречен професионализъм, високотехнологично оборудване и комфортна среда.

Повече за нас