Hairdresser_Margi (840 x 500 px)

Фризьорски услуги при изписване

Когато вашето дете се роди и приключи периода на следродилно възстановяване, е време да се върнете у дома с новия член на семейството. Но преди изписването, нека разгледаме още една изключителна услуга, която можете да използвате – фризьор преди първото социално събитие след раждането – изписването. 

Ето защо в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ въведохме тази иновативна за лечебно заведение инициатива

Рождението на дете е едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка жена. Да изглежда добре, след като е дарила живот,  може значително да подобри настроението на майката и да върне нейното самочувствие.


След целия стрес и промени – родилката има нужда да се отпусне замалко. Сешоар с четка след измиването и приятен разговор, а защо не и красиви плитки – това е чудесна възможност да релаксирате и да се отдадете на няколко мига на спокойствие. Още повече, че предстои изписването – роднини и приятели – и всичко това запечатано завинаги на снимките. Нашият фризьор ще Ви помогне да изглеждате по-свежи по време на първото социално събитие след раждането, които ще пазите като спомен.


Периодът след раждането е време, когато майките се грижат предимно за своите деца. Фризьорската услуга макар и закратко отново фокусира преживяването към вас – преди да поемете към дома и пътя към отглеждането на прекрасните дечица.


Вашият стил и визия са уникални, и фризьорът ви ще ви помогне да изразите вашата индивидуалност независимо дали предпочитате класическия или модерния вид.

За да се чувствате прекрасно по време на вашето изписване

За да се чувствате прекрасно по време на вашето изписване

„Това е чудесна инициатива – харесва ми, когато виждам „акцента“ в очите на майките, точно преди да се покажат пред приятели и роднини, само няколко дни след раждането.  Наистина подходът е много иновативен, като старанието си заслужава“ – каза Маргарита Здравкова, фризьор с дългогодишен опит, който се грижи за възстановеното самочувствие на родилките, непосредствено преди изписването в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.