Hairdresser_Margi (840 x 500 px)

Фризьорски услуги при изписване

Когато вашето дете се роди и приключи периода на следродилно възстановяване, е време да се върнете у дома с новия член на семейството. Но преди изписването, нека разгледаме още една изключителна услуга, която можете да използвате – фризьор преди първото социално събитие след раждането – изписването. 

 

Ето защо в Медицински комплекс „Д-р Щерев“
въведохме тази иновативна за лечебно заведение инициатива.

 

Рождението на дете е едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка жена. Да изглежда добре, след като е дарила живот,  може значително да подобри настроението на майката и да върне нейното самочувствие.

 

След целия стрес и промени – родилката има нужда да се отпусне замалко. Сешоар с четка след измиването и приятен разговор, а защо не и красиви плитки – това е чудесна възможност да релаксирате и да се отдадете на няколко мига на спокойствие. Още повече, че предстои изписването – роднини и приятели – и всичко това запечатано завинаги на снимките. Нашият фризьор ще Ви помогне да изглеждате по-свежи по време на първото социално събитие след раждането, които ще пазите като спомен.

 

Периодът след раждането е време, когато майките се грижат предимно за своите деца. Фризьорската услуга макар и закратко отново фокусира преживяването към вас – преди да поемете към дома и пътя към отглеждането на прекрасните дечица.

Вашият стил и визия са уникални, и фризьорът ви ще ви помогне да изразите вашата индивидуалност независимо дали предпочитате класическия или модерния вид.

 

 

За да се чуствате прекрасно по време на вашето изписване

 

„Това е чудесна инициатива – харесва ми, когато виждам „акцента“ в очите на майките, точно преди да се покажат пред приятели и роднини, само няколко дни след раждането.  Наистина подходът е много иновативен, като старанието си заслужава“ – каза Маргарита Здравкова, фризьор с дългогодишен опит, който се грижи за възстановеното самочувствие на родилките, непосредствено преди изписването в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.