Den na otvoreni vrat840x500

Ден на отворените врати - акценти

- По време на инициативата екипът ни ще ви представи основната информация за протичането на раждането в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

-  Ще се запознаете със задължителната документация и провеждането на консултациите  с анестезиолог и кардиолог.

- Ще видите отблизо забележителните условия и приятната атмосфера в  родилното ни отделение.

Ден на отворените врати в родилното отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Като една от най-иновативните клиники  екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организира презентация и обиколка за разглеждане на предродилна зала, родилна зала за водене на нормални раждания, операционните зали за цезарово сечение, стаите за послеродов престой и залата за изписване. Посетете инициативата Ден на отворените врати в родилно отделение. Открийте защо слоганът ни е „Ние създаваме радост“.

Освен че ще останете очаровани от отличните условия в нашата болница, където сме се погрижили да се чувствате уютно като у дома си,  ще получите полезни справочни материали за бременността, раждането и първите месеци с вашето новородено бебе. Очакват ви интригуващи подаръци за бъдещи майки и новородени, подготвени от нашите партньори.
* Възможно е някои от помещенията да бъдат пропуснати по време на пациентската обиколка заради текуща медицинска дейност.

Кога се провежда Ден на отворените врати в родилно отделение?

Следващите дати за провеждане на инициативата са:

19 юли (петък) и 26 юли (петък) от 13:30 часа


Очаквайте скоро и следващите дати!** Необходимо е предварително записване на тел. 02 920 09 01.

***Всички пациенти, които имат желание да получат информация за проследяване на бременност и/или раждане при нас, но не са успели да се запишат за Ден на отворените врати за Родилно отделение, имат възможността да се обърнат към колегите от Информация (срещу централния вход на болницата). Там ще им бъде направена специална презентация, включваща снимков материал и видеоклип от Родилното отделение. Координаторите за обслужване на пациенти ще отговорят и на всички въпроси, както е на груповия Ден на отворените врати. 
Ден на отворените врати - свържете се с нас

За да присъствате на Ден на отворените врати в родилното ни отделение е задължително да имате предварително запазено място.

Запишете се, като се обадите на Контактния ни център: 02 920 09 01.

Можете да се запишете и на място, обърнете се към „Информация“.

Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Всичко за бременността в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Комбинация между специално внимание, висококвалифицирани медицински грижи и съпътстващи образователни инициативи в Медицински комплекс „Д-р Щерев” помага на бъдещите майки да преминат през своята бременност спокойни за своето здраве и здравето на носеното от тях дете и информирани за това, което им предстои. Така деветте месеца се превръщат от време на повишена отговорност и очакване в период на увереност и радост. Вижте видеото за изключителната пренатална грижа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще научите много за образователните ни инициативи за бременни, който се провеждат от специалисти по здравни грижи.

Ден на отворените врати - обобщение

По време на инициативата Ден на отворените врати в родилно отделение  можете да се уверите в отличните условия, при които ще родите в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Инициативи за бременни
Инициативи за бременни
назад