Resolution-to-Eat-Right-2019-Healthy-Food-Trends

Хранене и диететика – акценти

- Проф. д-р Стефка Петрова, водещ специалист по хранене и диететика, консултира пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ два вторника в месеца между 14:00 и 19:00 часа.

- При консултациите в кабинета ще ви бъдат измерени тегло и ръст, ще ви се представят характеристиките на диетата заедно с пояснения как да я прилагате.

- След записване на час се попълва първоначална анкета, на базата на която проф. Стефка Петрова изготвя вашия персонализиран хранителен режим.

Хранене и диететика

Проф. д-р Стефка Петрова, водещ специалист по хранене и диететика, консултира пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ два вторника в месеца между 14:00 и 19:00 часа.

Можете да запишете час при проф. д-р Петрова, за да получите специализирана информация за здравословното си и диетично хранене съгласно съвременните научни познания и практики, както и за да ви бъде разработен съобразен с индивидуалните потребности хранителен режим.

Консултациите по здравословно и диетично хранене включват: 

• Първична консултация: разработване на индивидуализиран хранителен режим на базата на попълнена след записване на час анкета – моля попълнете анкетата ТУК. Диетата ви се съобразява с наличните здравни проблеми и вашите хранителни предпочитания, мотивирани препоръки за включване или изключване на определени храни, препоръчителна честота на консумация на различни хранителни групи с изчислено количество при прием (съобразени с параметрите на диетата), възможни алтернативи, 7 варианта на сутрешна закуска, обяд, вечеря, подкрепителни закуски, примерно седмично меню.

При консултациите в кабинета ще ви бъдат измерени тегло и ръст, ще ви се представят характеристиките на диетата заедно с пояснения как да я прилагате. Ще имате възможност да дискутирате проблеми и възникнали въпроси, ще получите силна мотивация и подкрепа.

• Последваща консултация: дискутиране на евентуални проблеми при приложение на хранителния режим и как да бъдат преодолени, оценка на резултатите; актуализиране, разработване на следващ етап или нов вариант на диетата.

Диетолог – свържете се с нас

Проф. д-р Стефка Петрова консултира пациенти в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ два вторника в месеца от 14:00 до 19:00 часа.

За да се запишете за консултация, моля, позвънете на 02 920 0901.

След записване на час попълнете първоначалната анкета, на базата на която проф. Стефка Петрова ще изготви вашия персонализиран хранителен режим – ТУК.

Хранене и диететика – обобщение

Запишете своя час при проф. д-р Стефка Петрова, за да получите специализирана информация за здравословното си и диетично хранене съгласно съвременните научни познания и практики, както и за да ви бъде разработен съобразен с индивидуалните потребности хранителен режим.