In Memoriam Д-р Йосиф Димитров

InMemoriamDrDimitrovНа 16 октомври се навършват 40 дни от кончината на д-р Йосиф Димитров, голям приятел и колега на екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 

Д-р Йосиф Димитров беше не само изключително опитен медицински специалист, но също така и забележително добър човек. Той изпълваше своята професия със сърце и душа, винаги се грижеше за благополучието на своите пациенти и им предоставяше внимателна и професионална грижа. Неговата топлина, отдаденост и емпатия бяха вдъхновение за всички около него.

 

Със загубата на д-р Йосиф Димитров медицинската общност губи не само изключителен професионалист, но и истински ментор и водещ пример за младите АГ лекари и репродуктивни специалисти. Неговата експертиза и опит са оставили трайни следи в областта на акушерството и гинекологията и репродуктивната медицина, а настоящето и бъдещето му влияние ще продължат да се усещат и занапред.

 

Да се възпомене такъв изключителен лекар и човек е трудно, но нека неговият пример продължи да свети като звезда на вдъхновение за всички нас. Споменът за д-р Йосиф Димитров ще остане живо в сърцата на всички, които са имали щастието да го познават и да работят с него.

 

Нека душата на д-р Йосиф Димитров почива в мир и неговият пример за професионализъм, съпричастност към обществените каузи и емпатия да продължава да въздейства върху всички нас!

 

Панихидата ще се извърши на 16 октомври (понеделник) от 11:30 в гробищен парк „Св. Архангел Михаил“, ул. Бояна парк 4.

Новини