Безплатни прегледи в рамките на Национална кампания срещу рака на гърдата

Breast_Cancer_CampaignМедицински комплекс „Д-р Щерев“ се включва в Националната кампания за безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата. Кампанията е организирана съвместно от Българско дружество за борба с рака на гърдата (https://bbca.bg/)  и  Lady Bikers MPowered Bulgaria/Жените Мотористи ЕМпауърд България (https://www.facebook.com/LBMPBG).

 

Кампанията  ще се проведе в 3 града, като откриването ще е на 4 октомври в Медицински комплекс "Д-р Щерев" , следват инициативи на 5 октомври в Александровска болница, на 14 октомври във Враца, на 18 октомври отново в Медицински комплекс "Д-р Щерев" и на 28 октомври в Пловдив. Повече информация за отделните събития може да видите на facebook страницата на Българското дружество за борба с рака на гърдата (https://www.facebook.com/BulgarianBreastCancerAssociation/ ) или на Жените мотористи в България (https://www.facebook.com/LBMPBG).

 

Във връзка с кампанията д-р Мариела Василева, хирург на гърда от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще извършва безплатни хирургични прегледи на 4 и на 18 октомври. За възползване от прегледите е необходимо предварително записване на тел. 02 920 09 01, като свободните часове са ограничени.

 

 

 

Новини