Нова по-ниска цена на ERA тест за анализ на имплантационния прозорец

ERA Test New Price (450 × 250 px)На фона на случващото се в последната година в българската и световната икономика всяка новина за падане на цени е добре дошла. Отделение по репродуктивна медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ има изградено вече  близо десетгодишно успешно сътрудничество с международната лаборатория Igenomix (доскоро част от известния институт по репродуктивна медицина IVI Valencia). В края на  месец октомври имахме посещение на мениджърския екип на лабораторията в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Нашите репродуктивни специалисти ембриолози постигнаха голям успех  да договорят преференциална цена на ERA тест за анализ на т.нар. имплантационен прозорец за повишаване на успеха при предстояща инвитро процедура.  

 

ERA (съкращение от Endometrial Receptivity Array) е генетичен тест, при който се анализира рецептивността на маточната лигавица за успешна ембрионална имплантация. Изследването се прилага за персонализиране на ембриотрансфера при инвитро процедура посредством анализ на експресията на множество гени, отговорни за имплантацията на ембриона. Повече за изследването и неговото приложение може да прочетете от следния линк.

 

Новата цена на ERA тест при нас ще е с 300 лв. или 15% по-евтина от досегашната. Цената на изследването за пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ занапред ще струва 1 625 лв. Ако се интересувате от приложение на ERA тест във вашия случай, можете да се консултирате с вашия АГ репродуктивен специалист.

Новини