Ендометриоза център - нашият подход и предимства

Уникалното на нашия център е, че ние ще предложим мултидисциплинарен комплексен подход към заболяването, т.е. няма да лекуваме само един негов симптом или една негова проява, а благодарение на мултидисциплинарен екип можем да предложим цялостен подход и план за диагностика, лечение и проследяване на заболяването.

Ендометриоза - промо постер А0 (840 × 500 px)

Ендометриоза център - нашият подход и предимства

Предимството на нашия Ендометриоза център е, че под един покрив  могат да бъдат извършени всички необходими диагностични и терапевтични процедури, които са свързани с лечение на ендометриоза и на нейната симптоматика - от диагностика през лечение на болката, на инфертилитета, оперативно, чрез медикаменти или чрез АРТ, до поддържащата терапия, която включва промяна на начина на живот, промяна в настройката на жената към заболяването и към лечение, а също така подпомагане на основното лечение чрез допълнителни терапевтични подходи, като профилактика, промяна в хранителната диетата, както и предлагане на комплекси от физиотерапевтични процедури и пакети.

Our Team Endometriosis Center - 840x500

Ендометриоза център - нашия мултидисциплинарен екип

Ендометриоза центъра на Медицински комплекс "Д-р Щерев" включва мултидисциплинарен екип от водещи специалисти в няколко медицински специалности и направления. Нашият екип може да предложи комплексен подход към терапията, профилактика и към поддържащото лечение, като по този начин лекуваме всички аспекти на заболяването ендометриоза.

Ендометриоза център