Представяне на отделение по оперативна гинекология

В сектора по оперативна гинекология на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ фокусът на специалистите е върху миниинвазивните оперативни методи с цел по-добра диагностика, лечение и възстановяване на пациентките. Вижте представяне на отделението ни.

Научете повече

СНИМКА2

Оперативни интервенции и процедури, извършвани при нас

Видео: Оперативна гинекология

Запознайте се с екипа на сектора по оперативна гинекология във видеото и научете повече къде се срещат мисията на екипа на Медицински комплекс „д-р Щерев“ и желанието на пациентите да получат най-съвременното лечение.

Операция при нас - какво ви предстои

Новини
  • Покана за Благовещение 2019

    Благовещение (25 март) е празникът на родителите и децата, заченати и/или родени в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Това сте всички вие, които сте извървели пътя към мечтаната радост. Понякога този път е кратък и изпълнен с трепети и усмивки. За други той е дълъг и труден, изминат с помощта на екип от съмишленици.

  • Рискови фактори пред мъжкото репродуктивно здраве

    Причините за проблемно забременяване се поделят поравно между мъжа и жената. Въпреки това господата все още избягват да се запитат дали тяхното здраве не е причина за бавещото се бебе. А често инфертилитетът при мъжа се дължи на преодолими и лечими състояния. Единственото условие е да се посети репродуктивен специалист задно с партньорката, който да насочи към нужните изследвания или преглед при уролог.