Искрено благодаря на проф. Щерев, на доц. Тимева, на д-р Чавеева и на целия прекрасен екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев", че ми вдъхна надежда и кураж да продължим напред и да не се отказваме. Сега се радвам на голямо семейство и още по-голямо щастие!

Валя Тодорова
 • Antoaneta Stoimenova

  Прекрасна сте, проф.Тимева. Обичаме ви!
  Никола и Слава

  Антоанета Стоименова

  Виж повече
 • 20092018

  За д-р Тимева, с много, много обич, която спомогна за създаването на този шедьовър на природата. Виктория е стихия, неуморна в артистичната си изявеност, умна чиста и добра душа, с неустоим чар, съседите я наричат "елексира на квартала" 🙂

  Благодарим, благодарим и пак благодарим за този дар и пожелаваме още много слънца да изгряват при вас, защото тези така желани, толкова обичани деца са обречени на успех, успехът да бъдат щастливи!

  Магдалена Геновска

  Виж повече
 • Nina_Ivanova

  Здравейте, с малко закъснение искам да ви поздравя за отминалия 8-ми март и да ви благодаря затова, че миналата година и аз бях издигната в чин мама. На 06.10.2017 г. се родиха близнаците Момчил и Весела (бебетата от снимката с поздрава за 8-ми март). Специални благодарности на Д-р Савова и екипа от ембриолози, които сбъднаха мечтата ни да бъдем родители. Изпращам ви снимки на нашите принц и принцеса - вече на 5 месеца. Успешна работа и още повече бебета !
  Мама Нина

  Нина Иванова

  Виж повече
 • Dea_Dobreva

  Милион благодарности на скъпата ни Др.Магунска за цялата любов и грижи и за това, че беше до мен от денят, в който потвърди бременноста ми до моментът, в който дъщеря ми се роди в ръцете й ! 💛

  Благодарности и на Др.Чавеева, която се погрижи за моето спокойствие по време на бременноста. Благодаря и на целият екип на клиниката, чувствам ви като част от моето семейство ! 💛

  Това е Деа, която вчера навърши два месеца.

  Александра Добрева

  Виж повече
 • AneliaDoychinova

  Аз съм пациент на доц. Тимева много голямо благодаря за отношението, грижите и професионализма. Просто с думи не може да се опише. Това е вашия резултат. ОБИЧАМЕ ВИ

  Анелия Дойчинова

  Виж повече
 • bobi_ilieva

  Признателна съм на екипа, най- вече на д-р Магунска - за човечното отношение, за професионализма, за сбъднатата ми мечта. Това е моето място и за бъдещите ми планове! Благодаря!

  Боби Илиева

  Виж повече
 • veni_cholakova

  Аз съм пациент на доц.Тимева. Огромни благодарности за грижите и отношението от нея и от целия екип. Благодаря!

  Вени Чолакова

  Виж повече
 • gabriela_rashkova

  Огромно благодаря на д-р Коновалова за цялото професионално отношение, внимание и грижи. На д-р Дачева за всичко, което направи за нас и на целия екип...Страхотни...

  Габриела Рашкова

  Виж повече
 • desislava_koceva

  Благодаря на доц.Тимева и др.Милачич,че ме дариха с най -прекрасната дъщеря и бяха до мен в най трудните моменти. Бъдете живи и здрави!

  Десислава Коцева

  Виж повече
 • DidiVaskova

  Станах баба във вашата болница, благодаря на д - р Магунска. Страхотен човек и лекар.

  Диди Васкова

  Виж повече
 • Donka_Ruseva

  Огромно Благодарим на д-р Коновалова. Тя е готина, усмихната и отличен лекар. Благодарение на нея имаме син. Обичаме я и й пожелаваме да остане винаги така лъчезарна и отлична професионалистка!

  Донка Русева

  Виж повече
 • elena_cvetanova

  Не бих ви заменила за никоя друга клиника! При вас се чувствам като у дома си, сред семейството си! Получих най-добрите грижи и най-голямата емоционална подкрепа! Целия екип на клиниката са невероятни! За мен е чест, че съм пациент на д-р Савова!

  Елена Цветанова

  Виж повече
 • Ioana Tonkovska

  Аз съм много благодарна на д-р Даниела Савова преди 5г тя ми даде надежда с думите ,,Всичко е наред до 3месеца ще има бебе,"  на 2рия месец разбрах че съм бременна. Тя е страхотен човек и отличен специалист. Обичаме Ви!

  Йоана Тонковска

  Виж повече
 • Yordanka Todorova

  Много хубава болница, чиста, приветлива дава всичко за което мечтае една двойка. Аз съм много благодарна на д р Юнакова за сбъдване на мечтата ми и едно успешно раждане на две ангелчета близнаци момче и момиче. Болница Щерев дава всичко 👶👶👶👶👶 и има страхотен персонал лекари, анестезиолози и акушерки.

  Йорданка Тодорова

  Виж повече
 • katrin_asparuhova

  Благодаря на целият екип на болницата, най-вече на невероятната д-р Коновалова! Имаме 1 успешно ин витро, но за съжаление, момиченцето ми се оказа с двустранна тежка Вентрикуломегалия и Хидроцефалия. Наложи се да прекъснем бременността в 6-ти месец. Грижите и вниманието, които получих в този така тежък момент, бяха наистина решаващи за сложната процедура и възстановяването ми след това. Предстои ми втори опит, който съм сигурна, че отново ще е успешен. Вярвам, че този път и късмета ще е на наша страна и всичко ще е наред. Никога няма да забравя как всички гинеколози, сестри, акушери, анестезиолози и т.н. се грижеха за мен, при това не само за физическото ми здраве. Спечелихте доверието ми за цял живот.

  Катрин Аспарухова

  Виж повече
 • krasimira_todorova

  Нашето огромно благодаря е за д-р Юнакова. От първи опит инвитро имам страхотен син на 1 година и 1 месец. Винаги съм казвал, че доверието към лекаря е най-важно за успешния край.

  Красимира Тодорова

  Виж повече
 • Lana_Petkova

  Аз искам да БЛАГОДАРЯ на доц. Тимева и на прекрасния екип, който беше до мен! До скоро и много успехи!

  Лана Петкова

  Виж повече
 • Luiza_Vancheva

  Здравейте! И горда, и щастлива съм, че бях Ваш пациент! С чудесни впечатления останах от целия Ви екип!

  Всички Вие и Д-р Савова сте много специални хора и професионалисти в моя живот!

  Щастлива съм с моя син Искрен!🙂

  Бъдете здрави!

  Луиза Ванчева

  Виж повече
 • rayna_dyulgerova

  Благодарение на Д-р Юнакова имам това прекрасно слънчице. Обичаме те много!!!

  Райна Дюлгерова

  Виж повече
 • Rumyana_Dencheva

  Благодаря на д_р Савова за прекрасният ми внук!

  Румяна Денчева

  Виж повечеИзпрате ни Вашето мнение за Медицински комплекс "Д-р Щерев" и нашите специалисти

Пишете ни на лично съобщение във Facebook профила ни на адрес https://www.facebook.com/shterevhospital/