Аква секторът на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Заповядайте в първия по рода си в България иновативен воден сектор, специализиран за водни кинезитеравтични и рехабилитационни медицински дености със сертифицирани специалисти за бременни, майки с бебета и родители с деца. Повече информация за различните водни занимания може да видите от отделните секции по-долу:

Заповядайте в Аква сектора на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Заповядайте в АКВА сектор в Мед. комплекс „Д-р Щерев“. При нас можете да се възползвате от услуги от релаксиращ, естетичен, здравословен и обучителен характер. В сектора се предлагат от свободни посещения за релакс, групови занимания по график, както и индивидуални посещения със специалисти:

- Свободно ползване на сектора: предлага се ползване на басейн, джакузи и суха сауна.

- Водна гимнастика: провеждат се от специалистите от сектор Физиотерапия. Предлагат се групови и индивидуални занимания.

- Водна гимнастика за бременни: провеждат се от специалистите от сектор Физиотерапия. Предлагат се групови и индивидуални занимания.

- Водна гимнастика Родител + Бебе от 10 мес. до 3 год.: провеждат се от специалистите от сектор Физиотерапия. Предлагат се групови и индивидуални занимания.

- Водна аеробика клуб Мария Шпицер: предлагат се групови занимания по график, водени от инструкторите от клуб по водна аеробика „Мария Шпицер“.

- Обучение по плуване: груповите и индивидуалните занимания се провеждат от треньор с дългогодишен опит в обучението по плуване на деца, възрастни и атлети.

Всички групови занимания са съпроводени под фона на подходяща музика със великолепно озвучение, както и богат набор от приспособления/оборудване за тях, като макарони, гири, плувки за ръце, пояси, дъски и др. За различните групови занимания можете да дойдете не по-рано от 30 мин. преди тяхното начало, като молим да не влизате в басейна без присъствието на инструктор/специалист в помещението. Запазването на място/присъствие в различните групи става в същия ден на провеждането им, като заявки се приемат най-късно 1 час преди началото на груповото занимание. Молим клиентите, които са запазили място/присъствие, но не могат да дойдат, своевременно да предупраждават чрез контактните форми на АКВА сектора. При обаждане за място или явяване без запазено такова, може да Ви бъде отказан достъп, в случай, че капацитета за групата е пълен. При запазване на място, задължително оставете Ваш номер за връзка. Можете да се запознаете с предлаганите от нас:

 -Ценоразпис – кликнете ТУК
- График за групови занимания – кликнете ТУК
- Правилник за ползване услугите в АКВА сектор – кликнете ТУК

Сектора разполага с:

- Басейн с размери 10.00м на 5.00м и дълбочина от 1.40м до 1.60м с две дюзи за плуване на място срещу съпротивление. Поддържаната температура на басейна е 28-30 градуса;

- Суха сауна с поддържана темпереатура 80-90 градуса и със вместимост до 6ма седящи души;

- Джакузи с вместимост 4-6 седящи души;

- Душове в помещението с басейна 2 бр.

- Съблекални: Мъжка с 10 бр. гардеробчета, душ, тоалетна и мивка; Дамска с 12 бр. гардеробчета, душ, тоалетна и мивка;    Обща с 15 бр. гардеробчета и мивка

Контактни със сектора:
Тел: 02 450 29 53
E-mail:aqua@shterevhospital.com

Редовно работно време на сектора:
От Понеделник до Петък от 08:30 ч. до 20:00 ч.
Събота и Неделя от 09:00 ч. до 17:00 ч.

По празнични дни сектора е с намалено работно време и не се провеждат всички редовни групи. За такива дни, следете сайта или попитайте чрез контактните форми.