Ендометриоза център

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Очаквайте скоро в секция "Ендометриоза център" към Медицински комплекс "Д-р Щерев":

- Полезна информация за ендометриозата;
- Нашият интердисциплинарен екип - експертиза и автобиографии на нашите специалисти;
- Нашият подход към диагностиката, лечението и подпомагащата терапия при ендометриоза;
- Кой може да се обърне към нашия Ендометриоза център;
- Нашите партньори;
- Галерия;
- Записване на час.

Endo_belly_840x500
Pages
Новини
  • Промяна в храненето и начина на живот - важна стъпка по пътя на лечението на ендометриоза

    В следващите редове ви представяме специализирана статия по темата за начина на хранене и лечението на ендометриоза. Статията е подготвена от д-р Альона Гъркова, нутриционист към Медицински комплекс „Д-р Щерев и специалист по хранене в екипа на Ендометриоза центъра към лечебното заведение.

  • Нутрициониста д-р Альона Гъркова се включва към нашия екип

    Радостни сме да съобщим, че от началото на 2023 г. екипът ни се разраства с още един специалист. Всички пациенти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ могат да се възползват от консултациите и специализираните изследвания, предлагани от нутрициониста д-р Альона Гъркова.

  • Честит Бабинден 2023

    Изминаха 3 години след като в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ започна мащабна вътрешна реформа, която да позволи насърчаването на раждането по естествените родови пътища (т.нар. нормално раждане) при нас, вярвайки, че това е изпълнение на най-добрата европейска медицинска практика в защита на здравето и интереса на нашите пациенти. От началото на реформата в нашата болница са проведени 4502 раждания. От тях 2888 са вагинални и 1614 оперативни. Родени са 4598 бебета – 2387 момчета и 2211 момичета. Общото съотношение за изминалите три години е 65% раждания по естествените родови пътища и 35% оперативни родоразрешения, което ни превръща във водещото родилно отделение в България по този показател. Това е благодарение на смелите и борбени жени, доверили се на нашите родилни екипи.