Новини

  • Двама нови наши ембрилози, сертифицирани от ESHRE

    Двама нови наши ембрилози, сертифицирани от ESHRE

    Горди сме да съобщим, че от лятото на 2023 г. още двама наши ембриолози получиха официална сертификация от Европейското дружество по човешка репродукция и ембриология (ESHRE). Ембр. Ирена Антонова вече е сертифициран на европейско ниво старши клиничен ембриолог, а ембр. Десислава Дюлгерова е сертифициран на европейско ниво клиничен ембриолог.

    Прочетете повече

  • Процедури за стягане на тазово дъно със специализиран стол EMSELLA BTL

    Процедури за стягане на тазово дъно със специализиран стол EMSELLA BTL

    До края на годината предлагаме 60% отстъпка от единичната цена на процедура – новата цена е 45,00 лв. на процедура вместо сегашните 120,00 лв. на процедура. Можете да се възползвате и от допълнителни отстъпки при закупуване на пакети от 3, 6 и 9 процедури. Допълнителни всички жени, родили в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, без значение от вида на раждане, могат да се възползват от една безплатна процедура на специализиран стол EMSELLA BTL (няма ограничение кога е било раждането при нас).

    Прочетете повече

  • Заповядайте на беседа в подкрепа на кърменето - 2 август от 17:30 ч.

    Заповядайте на беседа в подкрепа на кърменето - 2 август от 17:30 ч.

    Тази година Седмицата на кърменето е под наслов „Да подкрепим кърменето за работещите родители“. В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ решихме да я отбележим организирането на беседа на живо на 2 август (сряда) от 17:30 ч. с двама специалисти от нашия екип д-р Анита Ангелова и ак. Десислава Димова, които да представят две теми свързани с кърменето и да отговорят на въпросите на кърмещите майки.

    Прочетете повече

  • Безплатни прегледи от нашите специалисти в гр. Сливница през месец август

    Безплатни прегледи от нашите специалисти в гр. Сливница през месец август

    Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в гр. Сливница има удоволствието да обяви, че през целия летен месец желаещите пациенти ще могат да се възползват от безплатни прегледи при нашите специалисти. Само с предварително запазване на час на тел. +359893655188 в новоразкрития ни център в град Сливница може да се възползвате от безплатен прегледи при доказани специалисти по АГ и репродуктивна медицина, оперативна гинекология, педиатрия, ендокринология и болести на обмяната, кардиология и вътрешни болести, урология.

    Прочетете повече

  • Летни промоционални пакети за профилактика на женското здраве

    Летни промоционални пакети за профилактика на женското здраве

    За да насърчи дамите да предприемат стъпки за профилактика на своето гинекологично здраве, мултидисциплинарния екип на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ предлага летни профилактични пакети на преференциални цени в няколко направления. Срокът на ползването на профилактичните пакети е от 17 юли до 30 септември.

    Прочетете повече

  • Уролог в екипа на Медицински комплекс "Д-р Щерев" в гр. Сливница

    Уролог в екипа на Медицински комплекс "Д-р Щерев" в гр. Сливница

    Щастливи сме да съобщим, че към екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в Сливница се включва нов специалист – д-р Милен Цветков, уролог. През месец юли д-р Цветков ще извършва безплатни урологични прегледи на нуждаещите се пациенти от гр. Сливница и региона.

    Прочетете повече

  • График през юли на Медицински комплекс "Д-р Щерев" в гр. Сливница

    График през юли на Медицински комплекс "Д-р Щерев" в гр. Сливница

    Няколко нови медицински специалисти се включват към новоразкрития ни център в гр. Сливница. През месец юли към досегашните специалности по АГ и репродуктивна медицина, педиатрия, ендокринология и болести на обмяната, кардиология и вътрешни болести, се присъединяват фетална медицина (за прегледи на плода по време на бременност), урология и оперативна гинекология. Към центъра вече работи клинична лаборатория, a скоро ще стартира сектор по образна диагностика с рентген.

    Прочетете повече

  • Стартира срещата на научната инициатива GYNOCARE в България

    Стартира срещата на научната инициатива GYNOCARE в България

    Горди сме да съобщим, че д-р Мариела Василева, хирург към екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и председател на Българското дружество за борба с рака на гърдата е сред основните организатори на най-мащабното медицинско научно и практическо събитие от инициатива GYNOCARE в България. Днес в София стартира GYNOCARE - европейска мрежа за редки гинекологични тумори, която ще се състои между 29 юни и 3 юли онлайн и присъствено в Ректората на Софийски Университет - Зала 1.

    Прочетете повече

  • График до края на юни на специалистите ни в Медицински комплекс "Д-р Щерев" в гр. Сливница

    График до края на юни на специалистите ни в Медицински комплекс "Д-р Щерев" в гр. Сливница

    Семейството от лечебни заведения към Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се разширява с още един член. През юни медицинският ни център в гр. Сливница стартира с четири специализирани кабинета – АГ и репродуктивна медицина, педиатрия, ендокринология и болести на обмяната, кардиология и вътрешни болести, както и кабинети за общопрактикуващи лекари. Към центъра вече работи клинична лаборатория и сектор по образна диагностика с рентген. Целта ни е да предоставим качествени амбулаторни медицински грижи, прецизна профилактика и задълбочена диагностика на пациентите във всички възрастови групи от гр. Сливница и региона (Калотина, Драгоман, Брезник, Божурище и населените места около тях).

    Прочетете повече

  • Заповядайте на официалното откриване на  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в гр. Сливница

    Заповядайте на официалното откриване на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в гр. Сливница

    Семейството от лечебни заведения към Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се разширява с още един член. На 08 юни 2023 г. (четвъртък) от 11:00 ч. заповядайте на официалното откриване на медицинския център към Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в гр. Сливница. Очакват ви специална програма с музика на сцена, забавления за деца, вкусна почерпка и много изненади.

    Прочетете повече